3 mei: Pasavond nieuwe kleding

Het zal u niet zijn ontgaan dat de introductie van de nieuwe clubkleding enige voeten in de aarde heeft gehad. Net als hardlopen vergt zo’n proces het nodige uithoudingsvermogen!

Maar woensdagavond 3 mei aanstaande is het zover. In het clubgebouw van AV Sprint kan tussen 18.45 – 19.30 de nieuwe clubkleding gepast worden. Naast ondergetekende, zal ook een medewerker van product Sprinter Sportswear aanwezig zijn bij deze pas-sessie.

TOF heeft voor deze aanpak gekozen om te voorkomen dat we met voorraden onverkoopbare shirts komen te zitten. We bestellen alleen dat wat onze leden willen hebben!!!

Deze avond kunnen shirts met korte mouw en singlets, dames en heren gepast worden.  Van alle modellen zijn de maten XS t/m XXL aanwezig en mocht dat niet passen dan kan de producent uitsluitsel bieden.

De ledenprijs voor de clubkleding is door het bestuur vastgesteld op €15,= voor zowel de shirts als de singlets. Dit bedrag maak je over op het bekende rekeningnummer: NL65INGB0003156879. De levertermijn bedraagt 3 weken.

Nog een aanvullende mededeling voor de leden die vorig jaar september een nieuw shirt of singlet hebben besteld. Een aantal van jullie heeft zijn of haar shirt nog niet afgehaald. Op de pas-avond kan dat alsnog. Daarnaast is gebleken dat veel van deze shirts toch groter uitvielen dan was voorzien.  En tenslotte bleek dat de singlets verkeerd gekleurd waren, met hun witte bies!

Heb jij dus eind 2016 / begin dit jaar, een nieuw shirt of singlet afgehaald, maar is dit veel te groot? Of wil je een singlet zonder witte bies? Kom dan woensdagavond 3 mei ook om een shirt of singlet te passen en je te grote of fout gekleurde clubkleding in te ruilen. Voor iedereen die destijds al heeft betaald voor zijn nieuwe clubkleding, zijn er geen aanvullende kosten bij het omruilen.

 

Frank Gort

Coördinator Clubkleding