Hoe word je lid van Loopvereniging TOF?

Je komt gewoon langs en traint met ons mee. De eerste maand trainen is gratis. Daarna beslis je of je lid wordt of niet. Via het digitale inschrijfformulier kun je je inschrijven.

Het lidmaatschap van TOF houdt in:

  • 3 x per week trainen. 
  • Atletiekunie-lidmaatschap
  • Vrijwillige deelname aan georganiseerde activiteiten

Wijzigingen en afmeldingen dienen bij voorkeur digitaal doorgegeven te worden aan de ledenadministratie. Beide formulieren zijn te vinden in het Lidmaatschap menu. Per e-mail kan eventueel ook: ledenadministratie@tofbreda.nl.

Contributie

De contributie bedraagt 10 euro per maand. Dit bedrag is inclusief het Atletiekunie-lidmaatschap. Bij aanvang van het lidmaatschap is een bedrag van € 25,00 verschuldigd voor inschrijvingskosten.
De contributie wordt per kwartaal geïnd door een automatische incasso, hiervoor wordt toestemming gegeven aan TOF bij inschrijving. 

Clubtenue

Het tenue van TOF is uitgevoerd in paars en geel. Opvallende kleuren en een mooie uitvoering. Kleding die de aandacht trekt. Hoewel clubkleding niet verplicht is, ziet TOF haar leden tijdens wedstrijden graag in de clubkleding lopen. Het geeft ook onze kledingsponsors het uithangbord dat zij verdienen. Voor mannen bestaat de set uit een singlet en loopbroek/tight, voor vrouwen uit een singlet en tight. Er zijn ook T-shirts, shirts met lange mouwen en lange tights beschikbaar. Zie de sectie clubtenue voor meer informatie.

Atletiekunie

TOF is sinds juli 2005 lid van de Atletiekunie. Het Atletiekunie verenigingsnummer van TOF is 12373. Via dit lidmaatschap heb je tijdens trainingen en verenigingsactiviteiten een aansprakelijkheidsverzekering. Het Atletiekunie-lidmaatschap biedt voor de individuele loper meer voordelen:

  • 4 x per jaar het magazine St>rt.
  • 25% korting op deelname aan door Atletiekunie georganiseerde cursussen, clinics en testen.
  • Korting bij voorinschrijving bij door Atletiekunie-verenigingen georganiseerde wedstrijden.
  • Korting op Atletiekunie-produkten. 

Wedstrijdlicentie

Als TOF-lid kun je een wedstrijdlicentie aanvragen. Hieraan zijn extra kosten verbonden. Voor senioren/masters is dat in 2016 EURO 22,50. Als je je wilt aanmelden voor een licentie dan kun je dat doen via een e-mail naar  ledenadministratie@tofbreda.nl.