Obstacle Run

Beste hardloopvereniging,

Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe en unieke ‘obstacle run’ in Nederland en we zouden het enorm op prijs stellen als jullie deze onder de aandacht van jullie leden zouden willen brengen.

‘Run For Your Lives’ is een obstakelloop met uitdagende hindernissen rondom Strand Maaslanden, een prachtig gebied met water en bos en heuvels. Deelnemers zullen gedurende  5 kilometer zowel natuurlijke als door ons ontworpen hindernissen moeten overwinnen (zoals bijvoorbeeld modderbaden, een enorme glijbaan, klimmuren en een doolhof met rook). Uniek aan deze loop is dat men zich bij twee teams kan aansluiten. Het eerste team (de ‘renners’) krijgen drie ‘levenslinten’ en dienen de finish te behalen met nog minimaal 1 levenslint. Het andere team (de ‘zombies’) krijgen letterlijk een transformatie tot zombie en gaan proberen de linten van de renners af te pakken. Behaalt een renner met nog minimaal 1 levenslint de finish, dan is diegene ‘Survivor’. Ben je al je levenslinten kwijt? Geen probleem: je mag de race gewoon uitlopen maar eindigt als Infected.

Er zal een tijdsregistratie zijn, gekoppeld aan een start – en finish foto en certificaat.

Run For Your Lives is een spannende en leuke obstakelloop met een nieuw spelelement.
Tijdens het parcours is het ook mogelijk om verschillende routes te volgen. Deze dien je zorgvuldig te kiezen, anders ben je straks een levenslint kwijt!

Momenteel zijn we druk bezig met onze crowdfunding. Dat wil zeggen dat wij Run For Your Lives willen opzetten, zonder geld van de bank te lenen. Momenteel hebben we een voorregistratie waarbij we gaan kijken of het ons lukt om binnen 90 dagen voldoende enthousiaste deelnemers te vinden die willen dat wij dit evenement in Nederland gaan organiseren.

Mochten jullie Run For Your Lives een gaaf idee vinden, zouden wij het zeer op prijs stellen als jullie onze obstaclerun onder de aandacht van jullie sporters wil brengen. Dat kan bijvoorbeeld door onderstaande tekst (in het rood) in jullie nieuwsbrief te zetten (als jullie die hebben natuurlijk) of de poster in de bijlage op te hangen op jullie club / sportschool.

Er komt een nieuwe obstaclerun naar Nederland: Run For Your Lives. Een zombie infested obstacle run van 5km, waarbij je letterlijk moet rennen voor je leven. Uitdagende en spannende hindernissen, natuurlijke obstakels, water en nog veel meer. Start en Finish zijn op een gezellig festivalterrein, waar je je de hele dag kan vermaken! Ticketverkoop is nu begonnen via www.runforyourlives.nl De run gaat door bij minimaal 2000 deelnemers. Geef je dus snel op! Tijdens de crowdfundingsperiode (t/m 30 Nov. 2013) koop je een rennerpas met korting. Ook kun je met een team deelnemen! Er zijn tevens zombietickets verkrijgbaar, waarbij je een volledige zombie transformatie ondergaat en de renners mag opjagen door hun levenslinten af te pakken.

Een indruk van Run For Your Lives krijgen jullie op www.runforyourlives.nl Hier kunnen jullie onze eigen trailer bekijken en de mogelijke tickets zien.

Hartelijk dank! Bij vragen kun je ons bereiken op 06-42395452 (Bart).

Vriendelijke groeten,
Bart Wittkampf

Kernteam RFYL

Flyer_RFYL.jpg